Julkisivupesut

Dragontek pesee

Meiltä saat julkisivupesut Kerrostalosta jätekatokseen.

Meillä käytössä koriauto, jolla pääsemme 32 metriä ylöspäin.

Julkisivupesu on ammattitaitoa vaativa homma, Pesupaineen kanssa pitää olla järkeä ja oikeanlaisella suuttimella, Mieluummin kuumeenpa vettä kuin korkeata painetta.

Meillä pesun hoitaa Teknisen- isännöintikoulutuksen saanut henkilö, jolla usean vuoden kokemus väärin pestyistä rakenteista. Veden kanssa on syytä olla varovainen, ettei vettä ajeta rakenteisiin ja saada vahinkoa aikaiseksi, kun kiinteistö jäätyy , vesi laajenee ja pahimmassa tapauksessa julkisivu halkeilee.

Me käytämme jopa 140 asteista vettä, näin vesi haihtuu samana päivänä pois.

Meille mikään työ ei ole liian pieni tai suuri, soitto tai tarjouspyyntö tulemme paikanpäälle ja annamme kirjallisen urakkatarjouksen.

Kuumalla vedellä pestäessä pestävä pinta lämpenee, jolloin se myös kuivuu nopeammin. Näin pinnat ovat nopeammin valmiina jatkokäsittelyyn tai uudelleen käyttöön. Vanhoissa rakennuksien ulkopinnoissa saattaa olla rakoja jonne vesi pääsee painepesussa, on tärkeää vesi on etenkin syksyllä tarpeeksi kummaa jotta vesi haihtuu heti pois, näin estetään rakenteiden lisä halkeamat ja laattojen irtoamisen. myös puuikkunan pokat turpoavat vedestä ja estää niiden aukaisun. tästä syystä julkisivupesuissa käytämme aina kuumaa vettä 140 C.